Привітання голови районної ради з Днем Перемоги!

Дата: 06.05.2016 09:07
Кількість переглядів: 1219

Картинки по запросу день памяті 9 травня

Дорогі жителі славетної Обухівщини!

Шановні ветерани, учасники визвольних рухів, учасники антитерористичної операції!

Сьогодні  ми відзначаємо День Перемоги, пам’яті та примирення, бо серцем, душею, розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найсвятішою - Перемога над ворогом, який бажає смерті ближнього, зазіхає на чуже, зневажає твою батьківщину, віру, культуру, твоє право на життя і свободу.

    Розуміння цього нас єднає і робить сильнішими.

  Ми схиляємо голови у пошані перед тими, хто 71 рік тому під різними прапорами, з неймовірною жагою виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію.

  День Перемоги над нацизмом – свято із сльозами на очах, бо занадто високу ціну заплатили за нього народи – десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран.

    Немає на нашій українській землі, на нашій рідній Обухівщині, родини у літописі якої не залишила б страшні сторінки та жахлива війна.

  Вдячні нащадки шанують великий подвиг, мужність, патріотизм, незламну волю, самопожертву та гуманізм покоління, яке вистояло у смертельній битві з нацизмом.

   Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і сьогодні вони своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу.

     Тепер завдання нашого покоління відстояти мир, повернути спокій в українські сім’ї, не дозволити розпалити вогонь нової світової війни, відродитися жахам фашизму, геноциду.

       Тож у ці світлі травневі дні згадаємо, вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях, всюди, де кується наша українська міць.

      Помолимося за усіх загиблих, за здоров’я ветеранів, бійців української армії, усіх учасників АТО, волонтерів, мирних жителів української землі, які нині кожен день відчувають загрозу смерті, за усіх, хто бажає перемоги і розквіту Україні.

      Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних змагань, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині! 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь