20 річчя Обухівського районного територіального центру соціального обслуговування

Дата: 26.06.2017 09:16
Кількість переглядів: 835

23 червня 2017 року 20-річчя з дня утворення відсвяткував Обухівський районний територіальний центр соціального обслуговування, який був створений відповідно до розпорядження Обухівської районної державної адміністрації № 315 від 23.06.1997.

На свято завітали: заступник голови Обухівської районної державної адміністрації Білецький Сергій Володимирович, заступник голови Обухівської районної ради Олкова-Михницька Агнеса Вячеславівна , Старобезрадичівський сільський голова Горбаченко Петро Михайлович та Першотравенський сільський голова Семенюк Тамара Григорівна.

За добросовісне і відповідальне виконання свої посадових обов’язків у наданні соціальних послуг одиноким громадян - працівників територіального центру було відзначено подяками від Обухівської районної державної адміністрації та Обухівської районної ради.

За 20 років відбулося багато змін. Так у 2010 році у зв’язку з реорганізацією територіального центру третина штату відійшла в підпорядкування міста Обухів. Відкрито нове відділення адресної натуральної та грошової допомоги, створено пункт прокату технічних засобів реабілітації, виділяються кошти на покращення матеріальної бази стаціонарного відділення, в користування територіального центру надано автомобіль. На даний час у територіальному центрі працює 49 чоловік.

Все, що ми маємо – це все завдяки тісній співпраці Обухівської районної ради та Обухівської районної державної адміністрації. Виважені та мудрі рішенням, які приймають їх очільники спрямовані на розвиток соціальної сфери району.

Хочемо окремо подякувати всім керівникам наших районних організацій, сільським головам, керівникам  медичної галузі та громадським організаціям за безвідмовну допомогу. Нехай добро повернеться сторицею всім і кожному.

   


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь