ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Дата: 27.04.2017 08:01
Кількість переглядів: 1331

26 квітня з нагоди 31-х роковини аварії на Чорнобильській АЕС на території 46-ДПРЧ м.Обухів  відбулись урочисті заходи з вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Трагедія, яка сталася 26 квітня 1986 року в Чорнобилі, залишила незагоєну рану в душі багатьох, хто в результаті аварії втратив близьких, рідних, здоров’я, душевний спокій, надію на майбутнє. Масштаби трагедії значні. Але вони могли бути ще більшими і страшнішими, якби на боротьбу з радіацією не стали люди з надзвичайно розвиненим почуттям обов’язку – мужні пожежники, міліціонери, лікарі, військові. Тоді у числі рятівників з України й усього світу були й наші обухівчани. 

Вшанувати та згадати загиблих покладаням квітів до Меморіалу загиблим пожежника-ліквідаторав прийшли представники влади міста та району, ліквідатори аварії, рятувальники, вихованці навчальних закладів міста Обухів. 

«Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого району, які 31 рік тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, які приймали участь в ліквідації аварії на  ЧАЕС, обмежили біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи». З такими словами звернулися до присутніх мер міста Обухів О.Левченко, начальник Обухівського РС Є.Савчук та інші запрошені посадовці.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь