26-ТУ РІЧНИЦЮ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОН ВІДСВЯТКУВАВ У КОЗИНІ

Дата: 30.08.2017 15:30
Кількість переглядів: 1055

«День Незалежності України» - це свято яким пишається наш народ,бо ми вільні і незалежні!

24 серпня у селищі Козин пройшов районний захід присвячений 26-ій річниці Незалежності України. У ньому взяли участь представники громади міста Укранка, представники громади сіл Германівка, Жуківці, Халеп'я, Старі Безрадичі, Нещерів, Перегонівка, Великі Дмитровичі, Семенівка, Мала Вільшанка, Красне, Трипілля, Григорівка, Перше Травня та козинці, які гостинно зустріли гостей району.

На головній сцені, біля будинку культури, з вітальним словом виступили голова Обухівської районної ради Костянтин Олександрович Шушаков, виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Руслан Миколайович Садовський,  голова Козинської селищної ради Валерій Володимирович Гартік, депутат Київської обласної ради Володимир Михайлович Боднар та представник спілки воїнів АТО Сергій Бойко, побажавши українцям миру.

На протязі святкування зі сцени лунали дзвінкі голоси народних колективів району, виступ дитячого духового оркестру, та подяки громадянам за вагомий внесок у розвиток Обухівщини, які ознаменувалися врученням районних відзнак.

Оскільки на святкуванні був «Фестиваль Українських Страв», відразу після урочистої частини керманичі свята завітали до кожного з наметів від громад, які пригощали та дивували українськими стравами: випічкою, варениками, запеченою рибою та традиційною рибацькою кашею від козинців.

Діти також не залишилися без уваги. Вони розважалися на батутах та з захопленням приймали участь у безкоштовних майстер-класах за підтримки центру творчості та юнацтва на чолі з директором Гайко Наталією Сергіївною.

Феєричним завершенням свята стали виступи запрошених зіркових гостей – заслуженої артистки України Наталії Пелих та заслуженої артистки України Лілії Остапенко, які подарували гарний настрій та незабутні враження.

Щиро вдячні всім громадам та гостям свята за участь у відзначенні 26-ї річниці Незалежності України!

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь