19 листопада – День працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2017 12:02
Кількість переглядів: 709

 

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаємо хліборобів, садівників, овочівників, механізаторів, фахівців галузі тваринництва та переробників сільгосппродукції, фермерів, керівників сільськогосподарських підприємств з професійним святом - Днем працівників сільського господарства!

З давніх-давен Україна славилась добрими, талановитими та працьовитими людьми. В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Адже завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.

Висловлюємо Вам щиру вдячність за невтомну й самовіддану працю, любов до рідної землі і примноження кращих хліборобських традицій, результатом яких є отримання щедрих урожаїв із благодатної української ниви. Незважаючи на труднощі, український селянин в усі часи є дбайливим господарем, який вміє працювати, впроваджувати нові технології, виробляти продукцію, яка має попит на внутрішньому і світовому ринках

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

З повагою

Голова Обухівської районної ради Костянтин Шушаков


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь