Чергова сесія Обухівської районної ради

Дата: 08.12.2017 14:12
Кількість переглядів: 869

7 грудня, у День місцевого самоврядування в Україні, відбулася чергова 25 сесія Обухівської районної ради сьомого скликання. На розгляд ради було внесено 25 питань. 

Перед початком пленарного засідання голова ради привітав депутатів, голів місцевих ради, представників органів місцевого самоврядування та всіх присутніх зі святом. Зазначив:

«День місцевого самоврядування – загальнодержавне свято, встановлення якого засвідчує значущість існування цього важливого інституту демократичного суспільства в нашій державі. Представляти громади, знати їх проблеми і докладати зусилля для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань не лише місцевого чи регіонального, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою.

На останок подякував колегам за нелегку, часто невдячну, але таку потрібну суспільству діяльність, патріотизм і відданість інтересам громади».

Подальша робота ради була плідною та конструктивно.

Голова ради представив депутатам звіт про свою діяльність та діяльність Обухівської районної ради сьомого скликання за період з грудня 2016 по грудень 2017 року. У своєму звіті Костянтин Олександрович неодноразово наголошував, що такі результати – не лише завдяки його роботі, а й усього депутатського корпусу, який потужно працює в комісіях та на сесіях. Наголосив, що Обухівська районна рада працює відкрито і злагоджено. Та поділився планами на 2018 рік.

Далі депутати розглянули питання, що стосуються внесення змін до районного бюджету Обухівського району на 2017 рік: прийняли до районного бюджету субвенції від місцевих рад, затвердили розпорядження голови районної державної адміністрації, внесли зміни до Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Обухівського району на 2017–2019 роки та затвердили дві районні цільові програми: Районну Програму охорони довкілля в Обухівському районі Київської області на 2018-2020 роки та Районну Програму забезпечення житлом соціально незахищених верств населення Обухівського району на 2018-2020 роки. Також було розглянуто ряд питань, що стосувалися управління майном спільної власності територіальних громад району та депутатське запиту депутата Обухівської районної ради Новохатька Олексія Петровича.

Одним з неочікуваних моментів пленарного засідання став виступ заступника голови ради Олкової-Михницької Агнеси Вячеславівни. Нагадала, що рівно два роки тому, 7 грудня, її обради на цю посаду, коротко поінформувала про свою діяльність на посаді, подякувала всім за співпрацю, яка була досить плідною. Та повідомила про складання повноважень заступника голови районної ради сьомого скликання. Але Агнеса Вячеславівна і надалі працюватиме для розвитку Обухівського району залишаючись депутатом Обухівської районної ради сьомого скликання. Депутати підтримали особисту заяву Олкової-Михницької Агнеси Вячеславівни.

Далі відбулася процедура обрання нового заступника голови районної ради. Шушаков Костянтин Олександрович вніс на розгляд депутатів кандидатуру Кровкіна Олександра Михайловича.

Після встановлення результатів таємного голосування з виборів заступника голови Обухівської районної ради сьомого скликання заступником голови Обухівської районної ради сьомого скликання обрано Кровкіна Олександра Михайловича.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь