Виїзне спільне засідання постійних комісій

Дата: 20.09.2017 08:37
Кількість переглядів: 823

Голова Обухівської районної ради Шушаков К.О.19 вересня 2017 року провів спільне виїзне засідання постійних комісій Обухівської районної ради сьомого скликання з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та сфери послуг; з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунального майна, транспорту, зв’язку та інфраструктури; з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. У засіданні взяли участь виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Садовський Р.М., головний лікар Обухівської центральної районної лікарні Біліченко І.О., директор КП «Обухіврайтепломережа» Устіч В.С.; директор Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Обухівської районної ради Київської області Янківська Н.Є.

Учасники засідання зібралися з метою попереднього розгляду матеріалів, що плануються для внесення на розгляд чергового пленарного засідання та перевірки виконання рішень Обухівської районної ради та ходу їх виконання.

Спільне засідання було розпочато з відвідування Обухівської центральної районної лікарні. Депутати провели обстеження приміщення харчоблоку на території Обухівської центральної районної лікарні. За пропозицією Обухівської районної державної адміністрації тут пропонується здійснити капітальний ремонт на суму 850 000,00 гривень. Також проведено обстеження будівлі хірургічного корпусу. Головний лікар Обухівської центральної районної ради познайомив присутніх з роботою та обладнанням протишокової палати, реанімаційним та хірургічним відділеннями та з матеріально-технічним оснащенням цих відділень.

Наступним кроком комісій було обстеження будівлі терапевтичного корпусу. Частина терапевтичного відділення (ІІІ поверх) відремонтовано за кошти, що надала Обухівська міська рада у вигляді субвенції з міського бюджету, районному бюджету. За пропозицією  Обухівської районної державної адміністрації пропонується закінчити капітальний ремонт терапевтичного відділення на суму 1 450 000,00 гривень та здійснити поточний ремонт на суму 150 000,00 гривень.

За пропозицією Садовського Р.М. депутати районної ради відвідали дитяче відділення Обухівської центральної районної лікарні та відзначили необхідність поточного ремонту електромережі та заміну лінолеуму у коридорі, а також зазначили необхідність поточного ремонту та укомплектування палати, у якій перебувають діти, батьки яких усунуті від виховання.

У пральні Обухівської центральної районної лікарні депутати оглянули чотири встановлені пральні машини, що придбані за кошти районного бюджету.

На завершення депутати відвідали Григорівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Обухівської районної ради Київської області, що є опорним навчальним закладом та познайомилися з оснащенням навчального закладу.  

Шушаков К.О. повідомив депутатам, що в департаменті освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, а також за сприяння депутата Київської обласної ради Боднара В.М. розглядається питання про виділення шкільного автобуса для Григорівської опорної школи. А також запропонував підтримати пропозицію та побудувати на території Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів сучасний спортивний майданчик.

Підсумовуючи результати проведеної роботи депутати вирішили підтримати пропозиції Обухівської районної державної адміністрації щодо розподілу бюджетних коштів за рахунок перевиконання районного бюджету Обухівського району та запропоновані зміни до програми соціально-економічного та культурного розвитку Обухівського району на 2017 рік.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь