Голова ради розпочав об'їзд закладів загальної середньої освіти району та дошкілля.

Дата: 25.06.2018 16:04
Кількість переглядів: 691

На пленарному засіданні тридцятої сесії ради, що відбулася 22 червня 2018 року більшістю голосів від загального складу ради, депутати внесли зміни до рішення Обухівської районної ради від 9 червня 2017 року № 437.20.VІІ «Про делегування повноважень Обухівської районної ради VІІ скликання Обухівській районній державній адміністрації» та відізвали окремі делеговані районною радою Обухівській районній державній адміністрації повноваження, в тому числі і забезпечення відповідно до законодавства розвитку науки, усіх видів освіти, охорони здоров'я, культури, фізичної культури і спорту, туризму.

На виконання даного рішення голова ради, разом з депутатами ради та директором Комунального підприємства Обухівської районної ради - відділ капітального будівництва розпочали об’їзд закладів загальної середньої освіти району та дошкілля з метою з’ясування проблемних питань у підготовці до нового навчального року.

Сьогодні, 25 червня, комісія відвідала Маловільшанську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів, заклад дошкільної освіти «Віночок» (с. Мала Вільшанка), Копачівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок», філію Старобезрадичівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Першотравенська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів».

Керівники навчальних закладів розповіли про проблеми і потреби, які існують у навчальних закладах, комісія зафіксувала проблеми, які потребують найнагальнішого вирішення, до почату навчального року.

Першочергово: це утеплення та ремонт фасадів шкіл (Маловільшанська ЗОШ, Першотравенська ЗОШ); утеплення даху Першотравенської ЗОШ; капітальний ремонт, заміна вікон та заміна освітлення спортивної зали Маловільшанської ЗОШ та спортивної кімнати Першотравенської ЗОШ; ремонт харчоблоків та їдалень, встановлення витяжних систем у навчальних закладах; вирішення питання водопостачання та ремонт системи водопостачання у Маловільшанській ЗОШ та дитячого садку Копачівського НВК. Звичайно ж, школи потребують забезпечення обладнанням для впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь