Відбулася чергова сесія Обухівської районної ради Київської області

Дата: 17.02.2022 15:52
Кількість переглядів: 389

17 лютого 2022 року відбулася чергова одинадцята сесія Обухівськоі районноі ради Київської області восьмого скликання. Депутатами було розглянуто близько 30 питань порядку денного. Серед найважливіших слід відмітити питання:
- Про звіт голови Обухівської районної державної адміністрації Київської області про здійснення райдержадміністрацією делегованих повноважень районної ради.
- Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Обухівського району за 2021 рік
- Про затвердження обсягу вільного залишку бюджетних коштів районного бюджету Обухівського району станом на 01 січня 2022 року.
- Внесення змін та затвердження районних цільових програм:
- Про внесення змін до районної цільової Програми забезпечення виконання рішень про стягнення коштів з управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області, прийнятих судами, а також іншими органами (посадовими особами), які відповідно до закону мають право приймати такі рішення на 2021-2022 роки.
- Про затвердження районної цільової програми з виконання судового рішення про компенсацію Коляді В.М. на 2022 рік
- Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання від 23.12.2021 № 213.10.VІІІ «Про районний бюджет Обухівського району Київської області на 2022 рік» 
- Розгляд звернень Державної служби геології та надр України про погодження отримання спеціальних дозволів на користування надрами з метою видобування піску
- Про виконання районної програми забезпечення Обухівською районною державною адміністрацією виконання повноважень виконавчої влади та реалізації делегованих Обухівською районною радою повноважень щодо забезпечення державної політики в бюджетній і соціальній сферах та забезпечення виконання заходів щодо соціально-економічного розвитку територій Обухівського району у 2021 році. 
- Про хід виконання районної цільової Програми забезпечення виконання рішень про стягнення коштів з управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області на 2021-2022 роки, прийнятих судами, а також іншими державними органами (посадовими особами), які відповідно до закону мають право приймати такі рішення за 2021 рік
- Про хід виконання Обухівської районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки за 2021 рік
- Питання управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області:  
- Про надання в оренду майна.

Дякуємо колегам депутатам за злагоджену роботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь