Новини Обухівської районної ради

20 Вересня, 2018 р., 16:28
На третьому пленарному засіданні двадцять дев’ятої сесії Обухівської районної ради, що відбулося 7 червня 2018 року депутати районної ради підтримали звернення до Верховної Ради України про надання статусу учасника бойових дій бійцям добровольчих батальйонів, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та прийняли відповідне рішення районної ради.
13 Вересня, 2018 р., 16:39
Інформуємо про фінансування Обухівської центральної районної лікарні з міського бюджету Обухівської міської ради на 2018 рік згідно п.2.5 договору «Про передачу у 2018 році з міського бюджету Обухівської міської ради до районного бюджету Обухівської районної медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту на здійснення видатків районного бюджету на охорону здоров'я». 
28 Серпня, 2018 р., 14:35
Сьогодні, 28 серпня 2018 року, голова Обухівської районної ради Костянтин Шушаков провів виїзну робочу нараду з депутатами Обухівської районної ради, за участю виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Сергія Коваленка, керівників комунальних підприємств районної ради Віктора Устіча та Валентина Власенка.
27 Серпня, 2018 р., 09:47
Незалежність... Одні вважали її нездійсненною мрією, інші боролися за неї упродовж століть, не шкодуючи власного життя. Незалежність, яку  отримали українці у 1991 році, ми виборюємо й досі. Лише віковічне прагнення нашого народу до свободи зберегло Україну.
23 Серпня, 2018 р., 10:28
Щороку 23 серпня в Україні відзначається День державного прапора України.
 
21 Серпня, 2018 р., 13:34
Виконання районного бюджету Обухівського району у період січень-червень 2018 року відбувалося відповідно до вимог Бюджетного кодексу України (із змінами), Податкового кодексу України (із змінами), Закону України „Про Державний бюджет України на 2018 рік” та інших законодавчих актів, рішень районної ради по бюджету.
 
13 Серпня, 2018 р., 15:38
Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної політики районної ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь