08 травня 2018 року «День пам’яті та примирення»!

Дата: 09.05.2018 13:09
Кількість переглядів: 829

Минуло 73 роки перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вся Європа,  весь світ 8 травня вшановують пам’ять загиблих у Другій Світовій війні.   Пам’ять. Це не просто частина історії. Пам’ять – це наша совість, біль, наша гордість. Це День пам’яті про наших дідів, бабусь, батьків, матерів, старших братів та сестер, вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна, памяті тих, хто сьогодні виборює соборність і незалежність нашої України.

І сьогодні на меморіальному-музейному  комплексі « Янівська Висота» де гостей зустрічав Германівський Народний духовий оркестр  зі словами пам’яті до громади Обухівщини звернулися голова Обухівської районної державної адміністрації Іван Сергійович Рудяк, голова Обухівської районної ради Шушаков Костянтин Олександрович, в.о. Українського міського голови Катерина Василівна  Проценко, секретар Обухівської міської ради  Сергій Миколайович Клочко, заступник військового комісара Обухівського районного військового комісаріату – майор Коваленко Андрій Миколайович, голова Семенівської сільської ради Геннадій Анатолійович Сторожик, співзасновник музейно-меморіального комплексу «Янівська висота» – Клименко Олександр Іванович та голова ради ветеранів м-н «Автошкола» – Тамара Султанбеєва.

Висловлюєємо вдячність всім художнім колективам та виконавцям Обухівського району, які в цей травневий день приїхали вшанувати пам’ять про старші покоління, а саме:

Директору Будинку культури с. Перше Травня та ведучій даного заходу Ревуцькій Юлії Миколаївні, Ансамблю української пісні «Намисто» (кер. Оксана Готко) вихованцям Семенівської загальноосвітньої школи, колективу «Берегиня» Семенівського будинку культури, Оксані Кур’ян – співочій жительці с. Григорівка та Старобезрадичівському жіночому вокальному ансамблю «Вишиванка» на чолі з солістом Ігорем Шкребтієм.

Пам’ять…. Вона не має початку і не має кінця. Тіла солдат, полеглих у землю, давно стали землею, і завдяки одному серцю, яке перестало битися  тоді, сьогодні на нашій землі б’ються  мільйони сердець!

Слава Україні!!!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь