33 сесія районної ради

Дата: 19.10.2018 16:50
Кількість переглядів: 697

19 жовтня 2018 року відбулася чергова тридцять третя сесія Обухівської районної ради сьомого скликання.

Сесія розпочалася з приємного – депутатам районної ради Кучмі В.В, Іщенку В.М. та Підгірцівському сільському голові Кравченку С.С. голова ради вручив відзнаки Київської обласної ради за особистий вклад у розвиток Київської області та з нагоди Дня Конституції України.

На розгляд депутатів ради було внесено майже сорок питань. Традиційно, першими питаннями депутати підтримали прийняття субвенцій до районного бюджету із бюджетів місцевих рад та внесли зміни до деяких районних цільових програм у частині збільшення їх фінансування. А також після детальних обговорень та опрацювання пропозицій про внесення змін до районного бюджету Обухівського району на 2018 рік, після узгодження всіх питань постійною комісією з питань бюджету фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та сфер послуг депутатам було запропоновано внести зміни до рішення Обухівської районної ради «Про районний бюджет Обухівського району на 2018 рік».

Відповідно до плану роботи районної ради на 2018 рік на пленарному засіданні було заслухано інформації про хід виконання у 2018 році районних цільових програм, а саме: «Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Обухівського району на 2017-2019 роки», «Програми «Турбота» на 2017-2019 роки», «Програми зайнятості населення Обухівського району на 2018-2020 роки», «Обухівської районної цільової програми «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2018-2020 роки».

Також з метою збільшення ефективності та прибутковості комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Обухівська друкарня» Обухівської районної ради депутати підтримали пропозицію збільшити статутний капітал підприємства.

Депутати заслухали інформацію завідувача сектору житлово-комунального господарства Обухівської районної державної адміністрації про стан готовності господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. Як зазначив Бойко Є.В. в цілому ситуація під контролем, в районі практично завершені роботи з підготовки до опалювального сезону. Усі котельні готові до опалювального сезону, готовність газового господарства становить – 90 відсотків, районним підрозділом ПрАТ «Київобленего» проводяться планові ремонтні роботи. Також зауважив, що недостатнє фінансування заходів з підготовки до зими об’єктів соціальної сфери району не дозволяє в повній мірі провести запланований обсяг робіт. На запитання депутатів, щодо ситуації з підготовкою доріг до їх експлуатації в осінньо-зимовий період, Бойко Є. прокоментував, що продовжуються проводитися ремонти доріг в районі та продовжуються роботи по підготовці шляхів до зимової експлуатації, проте слабо. Але сектор житлово-комунального господарства Обухівської районної державної адміністрації випливу на цю ситуацію не має, хоча намагається тримати все на контролі.

Також було розглянуто ряд питань, що стосуються управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Обухівського район.

На завершення депутати підтримали пропозиції голови фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» в Обухівській районній раді щодо необхідності реагування на ситуацію, що склалася на ринку електричної енергії, а також депутатське звернення депутата Гридька О.О. щодо звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення ціни на газ для населення.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь