Деклараційна кампанія 2019

Дата: 15.04.2019 19:41
Кількість переглядів: 551

Обухівське управління Головного управління ДФС у Київській області нагадує, що з 1 січня 2019 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2018 року, яка триватиме до 1 травня 2019 року.

Декларування доходів – це  конституційний обов’язок громадян та свідчення  патріотичного ставлення до країни, в якій проживають вони та зростають їх діти, вболівання за покращення соціального стану населених пунктів, мешканцями яких вони являються, адже податок на доходи фізичних осіб є одним з бюджетоутворюючих податків місцевого бюджету.

За рахунок коштів місцевих бюджетів покращується інфраструктура наших міст та сіл, вирішуються питання соціально-економічного розвитку.

Кошти військового збору спрямовуються на покращення обороноздатності країни, розвиток та технічне переоснащення Збройних Сил України.

Станом на 05 квітня 2019 року декларацію про майновий стан і доходи громадян подали 512 мешканців населених пунктів, що знаходяться на території зони обслуговування Обухівського управління ГУ ДФС у Київській області. Загальна сума задекларованих ними доходів становить 29941,0 тис. гривень. 

З них правом на податкову знижку скористалися 205 декларантів.                 

За результатами розрахунків їм повернуть 612,1тис. грн податку на доходи фізичних осіб. Решта 307 декларантів – це громадяни, які мали подати декларацію про отримані у 2018 році доходи в обов’язковому порядку.

До сплати ними нараховано близько 3161,2 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та ще 389,5 тис. грн військового збору.

205 наших земляків задекларували доходи у вигляді спадщини, 29 - доходи від здавання в найм нерухомого майна, 46 - доходи від продажу об’єктів рухомого та нерухомого майна, 27 - інші доходи.

Водночас нагадуємо, що кампанія декларування доходів, отриманих громадянами протягом 2018 року, триває. Граничний термін подання декларації про майновий стан і доходи –  2 травня 2019 року.

 

Начальник Обухівського управління
ГУ ДФС у Київській області
                                                    Є. БЕРЕЗОВИЙ

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь