ОБУХІВСЬКИЙ РС ГУ ДСНС ІНФОРМУЄ!

Дата: 08.09.2020 08:53
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

Тиждень, що минає, виявився особливим для школярів, адже стартував новий навчальний рік. У зв'язку зі збільшенням показників захворюваності на COVID-19 та карантинними обмеженнями, деякі діти змушені здобувати освіту дистанційно. Такий формат навчання дозволяє дітям та підліткам самостійно влаштовувати своє дозвілля, зокрема, коли дорослі перебувають на роботі.

Зважаючи на це, батьки повинні провести з дітьми профілактичні бесіди та навчити елементарним правилам безпеки життєдіяльності та алгоритму дій у разі виникнення чи потрапляння у ту чи іншу надзвичайну ситуацію. Інакше, через недбалість та безвідповідальність дорослих і нехтування елементарними правилами дітьми можливе виникнення трагічних подій.

Так, наприклад, 4-го вересня, на Дніпропетровщині на глибині 6 метрів та на відстані 15 метрів від берега, рятувальники виявили тіло загиблого хлопця 2004 року народження, повідомлення про зникнення якого надійшло ще 1-го вересня. Підліток пішов купатися до місцевого кар’єра в селі Старі Кодаки і зник, його речі виявили на березі водойми. Рятувальники обстежили 24 000 кв. акваторії підводної частини та 20 000 водної поверхні кар’єру, перш ніж вдалося знайти дитину.

Того ж дня у м. Дніпро в житловому секторі виникла пожежа. Прибувши до місця виклику вогнеборці встановили, що займання сталося в одноповерховому житловому будинку, унаслідок чого постраждала дівчинка 2016 року народження. Дитину з опіками тулуба та нижніх кінцівок 3 ступеня госпіталізовано до дитячої клінічної лікарні.

Шановні громадяни! Виховуйте у дитини навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з електропобутовими і газовими приладами, на водних об’єктах, у громадських місцях тощо.

У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером “101”!

--

Обухівський РС ГУ ДСНС

obyhiv.guditb@ukr.net

https://twitter.com/101obuhiv

https://www.facebook.com/groups/ObukhivRS.DSNS

https://obuhivrvgudsnsukrkiivobl.blogspot.com/

https://www.youtube.com/user/101obuhiv


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь