Призначено нового голову Обухівської районної державної адміністрації

Дата: 27.10.2017 16:09
Кількість переглядів: 915

 

 

27 жовтня 2017 року в залі засідань Обухівської районної ради відбулося представлення новопризначеного голови районної державної адміністрації Рудяка Івана Сергійовича.

В урочистому заході взяли участь голова Київської обласної адміністрації Олександр Горган, голова районної ради Шушаков К.О., заступник Обухівського міського голови Верещак А.М., виконуючий обов’язки голови адміністрації Садовський Р.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, сільські та селищний голови, виконуючий обов’язки міського голови Українки, керівники установ та служб району, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

Представляючи нового очільника району, Олександр Горган оприлюднив розпорядження Президента України Петра Порошенка №193/2014-рп від 25 жовтня 2017 року про призначення Рудяка Івана Сергійовича головою Обухівської районної адміністрації та поінформував про те, що на Київщині продовжується робота в частині кадрових змін.

Олександр Любомирович зазначив, що призначення на таку високу посаду це не тільки велика честь, а насамперед, велика відповідальність, адже Обухівський район по рейтингах завжди був у списках лідерів. Запорукою успіху району є командна робота адміністрації, районної ради та сільських громад. Тож, тільки спільними зусиллями можна досягти певних успіхів в досягненні поставленої мети та забезпечити виконання Конституції та Законів України.

Новопризначений голова райдержадміністрації, в свою чергу, подякував за висловлену йому довіру та запевнив, що серед пріоритетів в роботі виконавчої влади Обухівщини буде стабілізація роботи всіх галузей народногосподарського комплексу, виконання бюджету, сприяння залучення інвестицій, подальший розвиток галузі медицини та освіти, соціальний захист малозабезпечених верств населення та інше. Іван Сергійович зазначив, що найкращими словами для нього є реалізовані справи.

Голова районної ради Шушаков К.О. привітав Івана Сергійовича з призначенням, побажав успіхів та запевнив, що він може розраховувати на підтримку та допомогу як його особисто, так і всього депутатського корпусу.

До привітань приєднується весь колектив Обухівської РДА, бажає наснаги, мудрості та терпіння у нових починаннях!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь