Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2019 16:27
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

В пам’ять про людей, які героїчно загинули в боротьбі з авторитарним режимом захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України щороку 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні.

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, які у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору, в приміщенні Обухівського районного краєзнавчого музею імені Ю.К. Домотенка відбувся районний захід за участю керівників районнкау: Олександра Кровкіна та Михайла Письменного, Обухівського міського голови Олександра Левче, учасників Революції Гідності, депутатів районної ради, членів сімей загиблих, волонтерів, учнів шкіл Обухівського району.

В клубних та бібліотечних закладах району проведено заходи присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні, оформлено книжкові виставки «Їх серця б’ються на небесах…», «Ті, що стали янголами: сто разів про Гідність!».

В Обухівському районному краєзнавчому музеї імені Ю.К. Домотенка оформлена постійнодіюча Зала Гідності.

Також керівники району взяли участь у мітингу-реквіємі "Герої не вмирають!", вшанували подвиг та світлу пам'ять героїв покладанням квітів до памятнику на Алеї Небесної Сотні у місті Обухів.  

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь