Відбулася сесія районної ради

Дата: 03.02.2017 15:59
Кількість переглядів: 802

3 лютого відбулася чергова 17 сесія Обухівської районної ради, перша  у 2017 році. Депутати, що зібралися для плідної роботи розглянули більше 34 питань внесених до порядку денного сесії та прийняли відповідні рішення.

Депутати прийняли із бюджетів місцевих рад (Української міської, Козинської селищної, Григорівської та Підгірцівської сільських рад) до районного бюджету кошти на засадах міжбюджетних трансфертів (іншої субвенції) для відділу освіти Обухівської районної державної адміністрації та Комунального закладу районної ради «Первинної медико-санітарної допомоги».

Заслухали інформацію головного лікаря Комунального закладу Обухівської районної ради  «Обухівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» про діяльність закладу у 2016 році.

Опрацювали блок питань управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Обухівського району.

Заслухали інформації виконавців про хід виконання районних програм у 2016 рік, а саме: Обухівської районної програми «Шкільний автобус» на 2016 – 2020 роки, районної комплексної Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» до 2017 року, Програми зайнятості населення Обухівського району на 2012 – 2017 роки.

Також на сесії було схвалено звернення депутатів Обухівської районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Київської обласної державної адміністрації щодо можливості утворення лікарні інтенсивного лікування на базі Обухівської центральної районної лікарні.

Рішенням ради депутати затвердили План роботи Обухівської районної ради на 2017 рік та План діяльності Обухівської районної ради з підготовки та прийняття регуляторних актів на 2017 рік визначивши тим самим основні завдання та напрямки роботи у 2017 році.

На останок депутати звернулися до жителів Обухівського району, керівників підприємств, установ, організацій та громадських організацій Обухівського району про надання допомоги жителям міста Авдіївка.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь