Відбулася невідкладна сесія

Дата: 11.10.2017 16:08
Кількість переглядів: 766

11 жовтня відбулася 2017 року відбулася двадцять третя невідкладна бюджетна сесія Обухівської районної ради сьомого скликання, скликана з метою термінового вирішення бюджетних питань, як не терплять зволікань.

Депутати заслухали начальника управління фінансів Обухівської районної державної адміністрації, яка доповіла по всім бюджетним питанням та запропонували підтримати проект змін до районного бюджету Обухівського району на 2017 рік.

Також депутати підтримали пропозицію постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та сфери послуг щодо стосується оптимізації та ефективності здійснення закупівель за рахунок коштів районного бюджету Обухівського району. Було прийнято рішення, яке встановлює, що при здійсненні закупівель за умови, що вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч грн., а робіт – 1,5 мільйона грн., використовується електронна система закупівель, у порядку та відповідно до тендерних процедур встановлених Законом України «Про публічні закупівлі». Дане рішення застосовуватиметься до Обухівської районної ради, Обухівської районної державної адміністрації, структурних підрозділів – головних розпорядник (розпорядників нижчого рівня) бюджетних коштів районного бюджету, підприємств, установ, організацій комунальної форми власності, засновником та власником яких, від імені територіальних громад сіл, селища, міста Обухівського району є Обухівська районна рада.

На останок виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Садовський Р.М. подякував голові районної ради Шушакову К.О. та депутатам районної ради за плідну співпрацю районної ради та районної державної адміністрації, оперативність у прийнятті важливих рішень та знаходженні консенсусу у проблемних але вкрай необхідних району питаннях.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь