Звернення депутатів Обухівської районної ради до жителів Обухівського району, підприємств, установ, організацій та громадських організацій Обухівського району про надання гуманітарної допомоги жителям міста Авдіївка

Дата: 08.02.2017 10:22
Кількість переглядів: 765

Протягом останніх днів місто Авдіївка зазнало потужних артилерійських та мінометних обстрілів.

Слід зауважити, що більшість боєприпасів калібру 120, 122, 152 мм, виявлених та знешкоджених військовими саперами в Авдіївці, заборонені до застосування згідно з Мінськими домовленостями.

За повідомленнями із засобів масової інформації, станом на 20.00 годин 02 лютого 2017 року режим тиші в Авдіївці був порушений не дивлячись на письмові гарантії  і присутність патрулів ОБСЄ, обстріли поновились.

Бойовики не припиняють вогню по Авдіївці. За словами військових, бойовики лише за день 2 лютого 2017 року намагались кілька разів штурмувати позиції українських військових. Авдіївка залишається без електрики, обмежене теплопостачання та водопостачання. Бригади електромонтажників через обстріли так і не змогли вийти в район пошкодження ЛЕП і відновити електропостачання.                  

У приватному секторі обстрілами пошкоджено більше 70 будинків.

Депутати Обухівської районної ради звертаються до жителів Обухівського району, підприємств, установ, організацій та громадських організацій Обухівського району про надання гуманітарної допомоги жителям міста Авдіївка.

В переліку першочергових заходів – забезпечення теплим одягом, дизпаливом, засобами обігріву, продуктами харчування і засобами гігієни, медикаментами  тощо.

Надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку російських бойовиків, допоможе запобігти гуманітарній катастрофі на сході нашої країни.

 УКРАЇНА   ЄДИНА

--------------------------------------------------------------------------

Звернення схвалене депутатами Обухівської районної ради Київської області сьомого скликання на сімнадцятій сесії 03 лютого 2017 року


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь