Відбулася сесія районної ради

Дата: 26.09.2017 16:47
Кількість переглядів: 682

26 вересня 2017 року відбулася двадцять друга сесія Обухівської районної ради сьомого скликання.

Пленарне засідання було тривалим та плідним. На розгляд депутатів було внесено більше сорока питань, в процесі роботи було прийнято сорок сім рішень районної ради.

Першим питанням депутати своїм рішення призначили директора Обухівського районного центру культури і дозвілля Квеленкова Юрія Олександровича. Юрій Олександрович, відомий діяч культури і мистецтва, є переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Обухівський районний центр культури і дозвілля», що був оголошений Обухівською районною державною адміністрацією.

За поданням голови Обухівської районної ради, беручи до уваги результати проведеного громадського обговорення, депутати підтримали пропозицію присвоїти Обухівському районному краєзнавчому музею ім’я Юрія Корнійовича Домотенка та прийняли рішення «Про присвоєння Обухівському районному краєзнавчому музею імені Юрія Корнійовича Домотенка».

За пропозицією районної державної адміністрації депутати підтримали внесення змін до деяких районних цільових програм, у частині збільшення їх фінансування.

Також на сесії було затверджено ряд районних цільових програм: це і Програма розвитку дорожнього руху та його безпеки в Обухівському районі на 2017-2019 роки, Програма створення страхового фонду документації Обухівського району на 2017-2021 роки, Програму «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки.

Завдячуючи органам місцевого самоврядування району, до районного бюджету було прийнято одинадцять субвенцій, що були передані Козинською селищною, Великодмитровицькою, Першотравенською, Трипільською, Копачівською, Дерев’янською, Григорівською, Підгірцівською сільськими радами на здійснення видатків по закладам охорони здоров’я району та загальноосвітнім навчальним закладам. Та прийняті відповідні зміни до районного бюджету Обухівського району на 2017 рік.

На пленарному засіданні посадовців Обухівської районної державної адміністрації доповіли депутатам про стан готовності господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та стан готовності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Обухівського району до нового 2017-2018 навчального року, прозвітували про результати оздоровчої  кампанії дітей Обухівського району у 2017 році.

Також було розглянуто ряд питань управління майном та підтримано депутатські запити депутатів Обухівської районної ради сьомого скликання.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь