Про медицину на селі

Дата: 04.12.2018 11:58
Кількість переглядів: 589

В Обухівському районі активно впроваджуються заходи спрямовані на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

19 жовтня 2018 року було підтримано пропозиції про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Комунальним некомерційним підприємством Обухівської районної ради «Обухівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» були відкриті рахунки та укладені угоди на виготовлення проектно-кошторисної документації з проектною компанією ТОВ «АРХ24» для будівництва трьох амбулаторій первинної медичної допомоги у селах Григорівка, Красне Перше та Трипілля.

Проводяться активні підготовчі роботи для втілення зазначених проектів. Погоджені проекти землеустрою на земельні ділянки для розміщення об’єктів охорони здоров’я та отримані містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки для проектування.

Станом на 15.11.2018 проектно-кошторисні документації на об’єкти «Амбулаторія первинної медичної допомоги» у селах Григорівка, Красне Перше та Трипілля пройшли експертизу. Розроблено тендерну документацію на виконання будівельно-монтажних робіт та закупівлю спеціалізованого автотранспорту.

Сільські ради не залишилися осторонь цього процесу і всіляко сприяють будівництву, для цього ними були прийняті рішення про співфінансування проекту будівництва медичних амбулаторій.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь