ЗВЕРНЕННЯ голови районної ради Лариси ІЛЬЄНКО до депутатів Обухівської районної ради сьомого скликання

Дата: 24.09.2020 13:24
Кількість переглядів: 881

Шановні колеги

На календарі кінець вересня 2020 року і це означає, що закінчуються повноваження депутатів Обухівської районної ради сьомого скликання.

П’ять років промайнуло, як одна мить – ми працювали на благо мешканців свого району, захищали інтереси дітей, соціально-незахищених громадян, вчителів, лікарів.

Ми реформували охорону здоров’я і прагнули захистити лікарів, фельдшерів, медичних сестер, бо більшість з них знаємо особисто – вони живуть поряд з нами.

Ми реформували освіту і всіма силами намагалися зберегти загальноосвітні навчальні заклади в сільських населених пунктах, тому, що хоч двічі на рік, но ми дивилися у вічі дітям.

Ми знайомилися і прощалися з представниками виконавчої гілки влади, але завжди прагнули конструктивної та плідної роботи, попри все.

Ми працювали плідно і попри всі політичні впливи ззовні, консолідувалися для прийняття важливих рішень: вчасно затверджуючи районний бюджет Обухівського району, приймаючи рішення, що забезпечують життєдіяльність району, реагуючи на виклики, що не залежали від нас.

Давайте не зрадимо своїм принципам і закінчимо свою роботу достойно з дотриманням людських цінностей і пріоритетів, на благо мешканців Обухівського району.

Маю сподівання, що з багатьма із вас ми зустрінемося у радах різних рівнів, вибори до яких відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Запрошую вас взяти участь у роботі п’ятдесят сьомої сесії Обухівської районної ради сьомого скликання, що відбудеться 25 вересня 2020 року.

Питання, що вносяться на розгляд районної ради не мають політичного підґрунтя, але як мені стало відомо, деякі керівники міста та виконавчої гілки влади намагаються тиснути на депутатів та закликають не брати участь у пленарному засіданні.

Так були зірвані деякі засідання дорадчих органів ради.

На розгляд ради 25 вересня 2020 року вносяться питання про стан підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період, ми приймаємо із місцевих бюджетів кошти, що села передають для виплати премій вчителям та медикам, на закупівлю продуктів харчування для стаціонарних відділень лікарні і найголовніше на сьогодні…ми приймаємо кошти для підготовки та проведення місцевих виборів, що надійшли з державного  бюджету.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь