Відлунали останні дзвоники у школах району

Дата: 26.05.2017 14:16
Кількість переглядів: 851

Дзвени над минулим і над прийдешнім,
Поклич ти востаннє нас на урок,
Дзвени над дитинством, з яким ми прощаємось,
Веселий і сумний, останній дзвінок!
 

26 травня 2017 року в навчальних закладах Обухівського району відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені закінченню навчального року. На урочистостях  у кожному навчальному закладі були присутні почесні гості – представники Обухівської районної ради, Обухівської  районної державної адміністрації, відділу освіти Обухівської РДА, голови  міської, селищної та сільських рад, депутати районного рівня, які висловили найщиріші вітання та побажання учням. Голова районної ради Костянтин Шушаков відвідав два навчальні заклади району: Трипільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, яка в цьому році стала опорною школою Трипіьського освітнього округу та Трипільську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтеренат І-ІІ ступенів. Голова ради висловив найкращі побажання учням, подякував вчителям за їх нелегку та таку важливу роботу та вручив директору Трипільської спеціалізованої школи Подяку Обухівської районної ради та Обухівської районної державної адміністрації та вагомий внесок у виховання та навчання підростаючого покоління.  

Для багатьох учнів дзвоник весело сповіщає про майбутній довгоочікуваний відпочинок на канікулах, наповнений сонцем, літом, здоров'ям, бадьорістю, веселими пригодами та яскравими враженнями.

Для 152 одинадцятикласників району цей дзвоник дійсно останній в стінах  школи. Збігли та залишилися в минулому шкільні дні та роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами.

Отож, бажаємо усім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від їх ідей, творчості, працьовитості залежить майбутнє України, майбутнє рідного краю. А нашим юним школярам бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

 

 

 

 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь