Відбулася 27 сесія районної ради

Дата: 26.01.2018 15:32
Кількість переглядів: 767

26 січня 2018 року відбулася чергова двадцять сьома сесія Обухівської районної ради сьомого скликання.

На розгляд депутатів було внесено двадцять дев’ять питань, в процесі роботи після детального обговорення по кожному з внесених питань були прийняті рішення районної ради.

Перед початком розгляду питань голова Обухівської районної ради Костянтин Шушаков оголосив про вручення ордену «За мужність» ІІІ ступеня Сніцару Віктору Петровичу, учаснику АТО, депутату Обухівської районної ради та подякував за те, що він чесно і мужньо виконує свій громадський обов’язок.

Завдячуючи органам місцевого самоврядування району, до районного бюджету було прийнято сім субвенцій, що були передані Українською міською, Козинською селищною, Старобезрадичівською та Підгірцівською сільськими радами на здійснення видатків по закладам охорони здоров’я району та загальноосвітнім навчальним закладам. Та прийняті відповідні зміни до районного бюджету Обухівського району на 2018 рік.

За поданням Обухівської районної державної адміністрації затверджено чотири районні цільові програми, фінансування яких буде здійснюватися у 2018 році, це: районна комплексна цільова Програма підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» до 2020 року; Програма розвитку системи освіти Обухівського району на 2018-2020 роки; районна цільова Програма підтримки Комунального закладу Обухівської районної ради «Обухівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018-2020 роки та Програма висвітлення діяльності Обухівської районної ради та Обухівської районної державної адміністрації Київської області на 2018-2020 роки.

Особливу увагу звернули депутати на розгляд відкритого листа медичних працівників Обухівської центральної районної лікарні, який озвучила заступник головного лікаря Обухівської ЦРЛ з медичної частини Якубишина Надія Василівна.

Обухівська районна рада розглянула відкритий лист і схвалила звернення до Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я, Профспілки працівників охорони здоров’я України з приводу найвищої соціальної цінності в Україні – честі та гідності працівників охорони здоров’я.

Лікарі обурені безпідставними звинуваченнями своїх колег у непрофесіоналізмі і халатності їх відвертим цькуванням окремими ЗМІ, «громадськими активістами», а також діями деяких посадовців “Звинувачувати та карати людей за неможливе – верх цинізму та аморальності. Ми ще раз співчуваємо родині загиблого Івана Мандрука і розуміємо весь біль втрати, однак не можемо спокійно спостерігати за спробами зробити “крайніми” наших колег-лікарів Обухівської ЦРЛ”, – зауважила виступаюча!

На останок голова районної ради Костянтин Шушаков представив депутатм та запрошеним на пленарне засідання нового начальника Обухівського районного відділу головного управління національної поліції в Київській області Євгена Григоровича  Веклича. Новопризначений керівник розповів, що починав свою кар’єру зі слідчого, а останньою посадою була - заступник начальника управління в департаменті документального забезпечення. Також було зазначено, що найбільше часу – 12 років – Євген Григорович присвятив роботі в черговій частині Головного управління: 9 років заступником і 3 роки начальником чергової частини Головного управління м.Києва. Має досвід в організації реагування на повідомлення громадян. Головний поліціянт Обухівського району зазначив, що він відкритий до спілкування і вже призначив людину, яка буде займатися безпосередньо зверненнями громадян, а тому кожен, хто звернеться отоимає необхідні відповіді.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь