Дванадцята сесія районної ради

Дата: 21.09.2016 15:34
Кількість переглядів: 894

      20 вересня 2016 року відбулася дванадцята сесія Обухівської районної ради сьомого скликання. Депутатів було поінформовано стан готовності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Обухівського району до роботи у 2016-2017 навчальному році та про хід підготовки об’єктів соціальної сфери Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. На підставі рішень чотирьох місцевих рад Обухівського району депутати внесли зміни до районного бюджету Обухівського району на 2016 рік прийнявши від них кошти у вигляді міжбюджетних трансфертів.

      З метою врегулювання механізму здійснення підтримки соціально-незахищених категорій населення Обухівського району та забезпечення в Обухівському районі перевезення пільгових категорій громадян приміськими автобусними маршрутами депутати внесли зміни до районної цільвої програми "Турбота" на 2016-2020 роки.

      На сесії також було підтримано звернення Тетіївської районної ради до Його Всесвятості Варфоломія, Архієпископа Константинополя і Нового Риму, Вселенського Патріарха щодо надання автокефалії Православній Церкві в Україні та депутатський запит депутата Обухівської районної ради Шафаренка Анатолія Миколайовича до Київської обласної державної адміністрації та Київської обласної ради.

      Депутат Гербеда Сергій Володимирович, вкотре намагаючись відстояти інтереси Підгірцівської громади ініціював звернення депутатів Обухівської районної ради до голови Київської міської ради та голови Київської міської державної адміністрації щодо зупинення функціонування полігону твердих побутових відходів № 5 ПАТ "Київспецтранс" та усунення шкідливого впливу на екологічний стан Обухівського району та прилеглих територій, загрози забруднення поверхневих та грунтових вод, спричиненого ввезеням на територію полігону ТВП № 5 в селі Підгірці сміття зі Львова. Районні депутати одноголосно підтримиали звернення констатуючи, що ця проблема перестає бути виключно місцевою, а переходить у розряд загальнодержавної екологічної катастрофи. Запропоновано також звернутися про підтримку до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем"єр-Міністра України.

      Всі сесійні питання попередньо були розглянуті на засіданні Президії Обухівської районної ради, що відбулося 16 вересня та опрацьовані на засіданнях постійних комісій ради, які відбулись у міжсесійний період.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь