Затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку Обухівського району на 2019 рік.

Дата: 27.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 560

З метою забезпечення реалізації стратегічних пріоритетів розвитку Обухівського району: створення умов для економічного розвитку на інноваційно-інвестиційній основі та залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій, забезпечення належного функціонування та зниження енергозатратності інфраструктури району, поліпшення екологічного стану довкілля, доступності широкого спектра соціальних послуг, підвищення якості і комфорту проживання мешканців Обухівського району щорічно розробляється Програма соціально-економічного та культурного розвитку Обухівського району.

На пленарному засіданні 36 сесії Обухівської районної ради, що відбулася 26 грудня 2018 року за поданням Обухівської районної державної адміністрації депутатами ради було розглянуто проект Програм соціально-економічного та культурного розвитку Обухівського району на 2019 рік. У Програмі визначено прогнозні показники, основні напрями, завдання та заходи соціально-економічного та культурного розвитку району у 2019 році сформовані основі оцінки тенденцій економічного і соціального розвитку району за 2018 рік та нагальних проблем району з урахуванням поточної економічної ситуації в країні.

Після детального розгляду та опрацювання депутати районної ради затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку Обухівського району на 2019 рік та прийняли відповідне рішення.

Пропонуються для ознайомлення основні показники Програми соціально-економічного та культурного розвитку Обухівського району на 2019 рік.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь