Відбулася чергова сесія районної ради

Дата: 22.11.2019 16:00
Кількість переглядів: 505

21 листопада відбулася чергова 45 сесія Обухівської районної ради. Робота депутатів на сесії була конструктивною, тож розглянуто більше п’ятдесяти питань, з яких прийняті відповідні рішення.

Першим питанням депутати розглянули звернення депутатів Обухівської районної ради Олексія Новохатька та Ігоря Сухіх до депутата Верховної Ради України Дубінського О.А. з приводу висловлення йому недовіри та прийняли рішення про підтримку звернення. Депутатів ради обурила позиція народного депутата України у питанні підтримки законопроекту, що стосується продажу земель сільськогосподарського призначення, вважають його позицію антинародною та такою, що не відповідає баченню виборців Обухівського району і ставить під загрозу національні інтереси держави.

Значна частину питань, що розглянуті на сесії стосувалася змін до районного бюджету Обухівського району на 2019 рік: депутати внесли зміни до деяких районних цільових програм Обухівського району, виконання яких триває у 2019 році, прийняли міжбюджетні трансферти із місцевих бюджетів, забезпечили фінансування видатків згідно потреб розпорядників коштів районного бюджету.

Депутати ради розглянувши клопотання Державної служби геології та надр України про надання погоджень щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, рішеннями ради відмовили ТОВ «БУТСАЙД», ТОВ «Форватер плюс», ТОВ «Укрбудінвест ЛТД» у погоджені отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування корисних копалин місцевого значення (руслових пісків).

Також головою ради ініційовано проведення інвентаризації земель Обухівського району з метою  виявлення земель, що не використовуються, або використовуються нераціонально, не за цільовим призначенням, виявлення і консервації деградованих сільськогосподарських угідь і забруднених земель.

У робочому порядку розглянуті питання, що стосуються управління майном спільної власності територіальних громад Обухівського району.

У Обухівському районі є ряд загальноосвітніх навчальних закладів де відсутні керівники закладів. Рішенням ради було оголошено конкурс на заміщення вакантних посад керівників Маловільшанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Обухівської районної ради Київської області та Жуківцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Обухівської районної ради Київської області. Конкурс відбувся і за результатами конкурсного відбору, та на підставі рішення конкурсної комісії, рішенням районної ради депутати призначили Романюк Ольгу Романівну директором Маловільшанської загальноосвітньої школи I-II ступенів Обухівської районної ради Київської області.

Вітаємо Ольгу Романівну з призначенням. Бажаємо плідної роботи на теренах освіти Обухівького району. 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь