ДЕНЬ МАТЕРІ

Дата: 15.05.2017 16:02
Кількість переглядів: 849

13 квітня 2017 року напередодні відзначення Міжнародного дня матері Обухівський районний територіальний центр соціального обслуговування за сприяння Обухівської районної державної адміністрації та Обухівської районної ради провів семінар-бесіду для матерів загиблих воїнів АТО під назвою «Як жити далі?». Для участі в семінарі були запрошені - психолог Ігнатенко Ірина та військовий капелан Шиляєв Сергій. В актовій залі Обухівської районної ради було організовано перегляд фільму «Хижина» знятий на реальних подіях, який розповідає про батька, що втратив дитину та присвячений питанню пошуку Бога, сенсу життя, питань віри. В ході семінару психолог особливу увагу приділяв розкриттю теми «Як жити далі після втрати і для чого?  Як пережити горе, як витримати біль втрати?». Переживання горя, є одним з найбільш важких та болісних переживань  в душевному житті людини, але попри те, варто пам’ятати, що горе має свій початок, свій кінець в нашому житті.

«Я пішов на фронт за покликом душі» - саме так пояснив свій вибір піти на фронт добровольцем ветеран АТО, а нині військовий капелан Сергій Шиляєв. Всіх присутніх матерів Сергій привітав з наступаючим святом та вручив кожній по букету квітів. Директором Обухівського районного територіального центру Рохманюк О.О. було організовано солодкий стіл та чаювання. «Для того щоб ви не залишалися на одинці зі своїм горем та хоч трошки розрадити вас, ми і організували дану зустріч…» - наголосила директор. Також Рохманюк О.О. запропонувала мамам зустрічатися частіше і для проведення груп підтримки надає власний кабінет.

«Ніщо не зможе згасити біль втрати. Але з боку управління соціального захисту і в подальшому надаватиметься всебічна підтримка» - зауважила начальник управління Білоконь Г.І. Подякувала матерям – за неоціненний внесок у виховання гідних захисників.

Наприкінці вечора всі присутні здійснили молитву за Україну.

Ми щиро вдячні всім хто долучився до проведення даного заходу, а також головному лікарю Обухівської ЦРЛ Біліченко І.О. за наданий автомобіль, який доставив наших мам по домівках.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь