В Україні стартувала Урядова інформаційна кампанія EUkraina

Дата: 12.02.2021 10:11
Кількість переглядів: 288

Україна є частиною Європи. Нас багато об’єднує: безпека, економіка, історія та культура, екологія і політика. А найголовніше - нас об’єднують цінності. Свобода, гідність, демократія, повага одне до одного та верховенство права. Саме ці цінності вивели українців на Майдан, і поруч із прапором України майорів синьо-жовтий прапор ЄС.

З того часу Україна все більше інтегрується до Європейського Союзу. І кожний крок цієї інтеграції щось змінює на краще для українців: нові можливості для підприємців та студентів, відремонтовані дороги, нові комфортні Центри надання адміністративних послуг, електронні державні сервіси тощо. Змін багато, але зв'язок цих перетворень України з євроінтеграцією ми часто не усвідомлюємо. Кожен із нас власними зусиллями може сприяти якомога швидшій та повноправній участі України в ЄС. Поважати інших, дбати про чистоту свого міста, сортувати сміття чи прибирати за своїм домашнім улюбленцем на вулиці. Це і є приклади простих звичок, які є складовою європейських цінностей. Адже нас європейцями робить не лише біометричний паспорт, а єдність світогляду.

Завдання інформаційної кампанії «EUkraina» - показати практичні вигоди, які отримає кожний громадянин України від того, що країна починає жити за новими, високими стандартами. Мета кампанії - зробити підтримку євроінтеграції українцями свідомою. Євроінтеграція - не лише про торгівлю, але й про світогляд. Нетерпимість до корупції, рівність прав жінок та чоловіків, повага одне до одного, гідність, одні для всіх закони - це теж життя «за європейськими стандартами». Якісні дороги, безпечні продукти, відповідальна влада є похідними від цього.

Проведення спільно з проєктом ЄС Association4U всеукраїнської роз’яснювальна-інформаційної компанії EUkraina, запровадженої відповідно до Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2021-2028 роки, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів від 25.10.2017 року №770, із використанням інформаційно-роз’яснювальних матеріалів EUkraina та інформаційного месседж-боксу під час комунікації євро інтегрованих ініціатив та реформ в рамках визначених функцій та повноважень; розміщенням  інформаційних матеріалів щодо євроінтеграції з використанням рекомендованого візуального оформлення EUkraina.

Докладніше про кампанію «EUkraina» цікаві факти та міфи про євроінтеграцію за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1StlBwdd4vUD4iht7xuQxaK8LRqkKjMAs?u sp=sharing


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь