Інформує Управління поліції охорони в Київській області

Дата: 19.03.2021 21:11
Кількість переглядів: 384

Управління поліції охорони в Київській області інформує

Поліція охорони єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. Поліція охорони є підрозділом Національної поліції України. Поліція охорони за допомогою засобів охоронної та пожежної сигналізації забезпечує централізовану охорону квартир громадян від несанкціонованого доступу, забезпечує фізичну охорону, відстеження рухомих об’єктів та охорону вантажів.

На сьогоднішній день підрозділами поліції охорони Київщини охороняється близько 22 тисяч об’єктів різної форми власності, з яких понад 16 тисяч квартир та будинків.

Загалом на території регіону охорону об’єктів та квартир здійснюють 35 нарядів реагування поліції охорони у цілодобовому режимі. Крім реагування на повідомлення про спрацювання сигналізації з об’єктів, що перебувають під охороною, вони прибувають і на повідомлення, що надходять по спецлінії “102” та надають практичну допомогу іншим підрозділам національної поліції України, з якими діють в єдиній дислокації.

Так з початку 2021 року працівниками поліції охорони в Київській області було припинено 246 кримінальних правопорушень, з них попереджено скоєння 80 крадіжок з приміщень з особистим майном громадян. Попереджено 214 адміністративних правопорушень.

Крім основних охоронних функцій, для забезпечення охорони публічної безпеки і порядку на території області нарядами реагування здійснено – 2246 виїздів на повідомлення які надходять на спецлінію «102» при цьому затримано 15 осіб.

З метою профілактики вуличних правопорушень, збереження а також охорони майна громадян та їх помешкань, керівництво Управління поліції охорони в Київській області намагається інформувати мешканців Київщини про право на їх соціальний захист від протиправних посягань.

                                                                             Управління поліції охорони в Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь