Виїзні прийоми на віддалених робочих місцях відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр)

Дата: 22.03.2021 08:04
Кількість переглядів: 280

18 березня 2021 року відповідно до Угоди між Козинською селищною радою та Головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області з надання адміністративних послуг у сфері пенсійного забезпечення громадян проведено прийом громадян на віддаленому робочому місці - в Підгірцівському старостинському окрузі в приміщенні Підгірцівської сільської ради Козинської об’єднаної територіальної громади, спеціалістом відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Наталією Гайвак. Прийнято 6 громадян.

Прийом на віддаленому робочому місці Фонду - в с. Підгірці Козинської ОТГ буде проводитися в третій четвер щомісяця з 09.00-до 13.00 години за адресою: с. Підгірці, вул. Васильківська, 39 з дотриманням карантинних заходів.

 На прийом можна записатися по телефону (04572) 5 36 31.

16.03.2021 та 18.03.2021 проведено виїзні прийоми на віддаленому робочому місці відділу - в центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Української міської ради – спеціалістом відділу Оленою Кравченко. Прийнято 40 громадян.

 На прийом звертаються громадяни з питань призначення та перерахунку пенсій, автоматичного призначення пенсії, реєстрації на вебпорталі ПФУ, замовлення пенсійного посвідчення, видачі довідок та інших питаннях згідно переліку надання послуг.

На прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг Української міської ради, який проводиться за адресою: м. Українка, площа Шевченка, 1 перший поверх, кімната №7, вівторок та четвер щотижня можна записатися за телефоном (04572) 7 54 15 або в спеціаліста ЦНАПу при вході в приміщення Української міської ради.

 

 

В.о. начальника відділу

обслуговування громадян №13

(сервісний центр)                                                                          Леся ДИКА

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь