Звіт депутата Обухівської районної ради Київської області VIII скликання Шушакова Костянтина Олександровича за 2020-2021 роки

Дата: 18.01.2022 09:17
Кількість переглядів: 891

  

Звіт депутата Обухівської          

       районної ради  8 скликання

 

       Шушакова Костянтина Олександровича

Відповідно до статті 16 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», я Шушаков Костянтин Олександрович  –  як депутат Обухівської районної ради 8 скликання оприлюднюю звіт про свою роботу в районі за 2021 рік.
     Був обраний депутатом Обухівської районної ради 8 скликання від політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».
     У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Обухівської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради. Входжу до постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної політики.
Як депутат районної ради беру активну участь у здійсненні місцевого самоврядування,  роблю все можливе аби покращити рівень життя мешканців обухівського району.
Моя депутатська діяльність впродовж 2021 року, разом зі своїми колегами по фракції ВО «Батьківщина» була спрямована на підтримку незахищених верст населення нашого району. Постійно надається допомога багатодітним та малозабезпеченим сім'ям, людям похилого віку та ветеранам (продуктові набори, засоби особистої гігієни, ліки, одяг), лікарням Обухівського району у вигляді медобладнання, ліків, продуктів.

За звітний період приймав участь у роботі пленарних засідань районної ради та постійної комісії .

Надалі планую активно продовжувати працювати для своїх виборців на благо Обухівського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь