Звіт про роботу депутата Обухівської районної ради Київської області VIII-го скликання, Пивовар Валентини Дмитрівни, за період з грудня 2020 року по грудень 2021 року.

Дата: 24.01.2022 10:05
Кількість переглядів: 213

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за 2021 рік.

До складу Обухівської районної ради Київської області VIII скликання була обрана депутатом від політичної партії "СЛУГА НАРОДУ".

Рішенням сесії від 28 грудня 2020 року обрана головою постійної комісії Обухівської районної ради Київської області з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства та членом президії Обухівської районної ради.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Обухівської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата районної ради, вважаю участь у засіданнях президії, пленарних засіданнях районної ради та роботу в постійній комісії.

Впродовж року брала участь у роботі всіх пленарних засіданнях сесії Обухівської районної ради, не пропустила жодного. Відповідно до порядку денного проведено п’ять засідань постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, де було розглянуто 12 питань, що виносились на сесії, та затверджені рішеннями сесії.

За звітний період, як депутат Обухівської районної ради Київської області VIII скликання була нагороджена Почесною грамотою Київської обласної ради. Маю активну громадську позицію.

 

Депутат районної ради                                                        Валентина ПИВОВАР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь