Звіт депутата Обухівської районної ради Київської області VIII-го скликання, Ворони Анатолія Петровича, про депутатську діяльність за період з грудня 2020 року по грудень 2021 року.

Дата: 24.01.2022 13:56
Кількість переглядів: 261

У відповідності до ст. 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” інформую про свою депутатську діяльність за 2021 рік.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламентом Обухівської районної ради Київської області та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

До складу Обухівської районної ради Київської області VIII-го скликання обраний депутатом від політичної партії “ЗА МАЙБУТНЄ”, вхожу до складу постійної комісії Обухівської районної ради Київської області з питань розвитку території, землекористування, будівництва, інвестицій, екології та агропромислової політики. Директор Приватного-орендного сільськогосподарського підприємства «Дніпро», с. Стайки. Маю чимало відзнак, нагород за працю, у тому числі ордени «За трудові заслуги» ІІ та ІІІ ступенів, в грудні 2021 року отримав нагрудний знак від Київської обласної ради «За заслуги перед Київщиною».  В жовтня 2021 року за моєї ініціативи та фінансової підтримки було збудовано в центрі села Стайки бювет питної води.

Найважливішою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями Обухівського району, людьми всіх категорій незалежно від віку, віросповідань, належності до тієї чи іншої партії або об’єднання. Основною метою є вивчення причин, які зумовлюють проблеми у представників громади району та обґрунтоване вирішення звернень та скарг громадян.

Здійснюючи депутатські повноваження, зустрічаюся з виборцями та жителями Обухівського району, беру участь у зборах громадян, постійно піклуюся про благоустрій села Стайки, що входить до новоутвореного Обухівського району.

Приймаю участь у пленарних засіданнях ради та у зборах постійної комісії до складу якої я вхожу, що є також одним з моїх прямих обов’язків.

Як депутат Обухівської районної ради Київської області завжди готовий взяти участь у вирішені проблемних питань виборців та жителів Обухівського району. По мірі можливостей надаю громаді посильну допомогу та консультації в вирішені проблемних питань.

 

 

Депутат районної ради                                                             Анатолій ВОРОНА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь