Звіт про роботу депутата Обухівської районної ради Київської області 8-го скликання Артюшенко Олени Василівни за період з 1 грудня 2020 року по грудень 2021 року

Дата: 31.01.2022 08:41
Кількість переглядів: 228

   У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за 2021 рік.

    Депутатом Обухівської районної ради 8-го скликання була обрана від ПП «За майбутнє». Працювала заступником голови постійної комісії з питань освіти та культури.

    У своїй депутатській діяльності керуюся  Конституцією Країни, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом Обухівської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

     Вважаючи своїм основним обов’язком роботу в постійній комісії та на сесійних засіданнях районної ради, протягом каденції не пропустила жодної сесії, жодного засідання постійної комісії. Взяла участь у роботі 10 пленарних засідань сесій та 5 засіданнях постійної комісії районної ради.

   У звітному періоді активно і плідно співпрацювала з громадськими організаціями «Материнське серце» та «Творча спадщина» в організації волонтерської допомоги військовослужбовцям  і  відродження народного мистецтва Обухівського краю. Проведено цілий ряд спільних заходів за участю великої кількості людей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь