Звіт діяльності депутата Обухівської районної ради Київської області від політичної партії «БАТЬКІВЩИНА» Устименка Дмитра Олександровича

Дата: 31.01.2022 15:42
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Фото без опису

 

 

            ОБУХІВСЬКА РАЙОННА  РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗВІТ ДЕПУТАТА

від 28.12.2021

Адреса громадської приймальні: село Григорівка, вул. Героїв Майдану,13
Графік прийому: середа, 9.00 – 10.00.

Звіт діяльності депутата Обухівської районної ради Київської області від політичної партії «БАТЬКІВЩИНА» Устименка Дмитра Олександровича

 

         Обраний депутатом Обухівської міської ради VIII скликання від політичної партії «БАТЬКІВЩИНА», член постійної комісії з питань розвитку території, землекористування, будівництва, інвестицій, екології та агропромислової політики.

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» , я — Устименко Дмитро Олександрович, як депутат Обухівської районної ради VIII скликання, оприлюднюю звіт про свою роботу за 2021 рік.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Обухівської районної ради Київської області  та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Із набуттям повноважень депутата Обухівської районної  ради  працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків, реалізацією передвиборчої програми та виконую доручення виборців у спосіб, визначений Законом України ”Про статус депутатів місцевих рад”. Входжу до постійної комісії з питань розвитку території,землекористування, будівництва, інвестицій, екології та агропромислової політики. Беру участь у засіданнях постійної комісії, додаю пропозиції, відстоюю думки і позицію своїх виборців із різноманітних питань. Брав участь у 7 засіданнях постійної комісії.

Щотижня проводжу особисті зустрічі з виборцями за адресою: село Григорівка, вул. Героїв Майдану,13. Звернення від громадян, які отримував у звітному періоді, вирішував оперативно, відповідно до можливостей. Завдяки співпраці з керівництвом громад та депутатами місцевих рад, проблеми виборців вирішувались в робочому порядку. Був присутній на багатьох культурних, святкових та інших заходах. За звітний період  взяв участь у 9 з 10 пленарних засіданнях Обухівської районної ради (одне засідання пропустив за станом здоровя).

Активно висвітлюю свою роботу в засобах масової інформації, а саме: публікації на власній сторінці у соціальній мережі.

 

       Депутат районної  ради                                       Дмитро Устименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь