Відбулася чергова сесія районної ради

Дата: 01.06.2022 17:43
Кількість переглядів: 224

Сьогодні, 1 червня 2022 року, відбулася чергова дванадцята сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.

На розгляд депутатів було внесено 18 питань, переважна більшість з них стосувалася управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області та розгляд звернень Державної служби геології та надр України щодо погодження дозволів на користування надрами. Також, за поданням Ржищівської міської ради, було затверджено список присяжних Ржищівського міського суду Київської області.

Зважаючи на складну економічну ситуацію в країні та виклики з якими змушений щодня стикатися малий бізнес, а також воєнний стан в Україні, районна рада звільнила від нарахування орендної плати чотирьох орендарів, які або змушені були тимчасово припинити свою діяльність, або повністю переорієнтували свою роботу на забезпечення потреб збройних сил України та територіальної оборони.

Депутати відмовили у погодженні надання дозволу на користування надрами ПАТ «Судноплавна компанія «УКРРІЧФЛОТ» та ТОВ «МІРАНКОМ». А також районна рада погодила проект землеустрою щодо становлення (зміни) меж міста Кагарлик Обухівського району Київської області, відповідно збільшивши його площі.

У своїх рішеннях депутати були одностайними, сесія пройшла конструктивно та злагоджено.

Єдиним, що стало наріжним каменем – це розгляд звернення депутатів Обухівської районної ради Київської області до священнослужителів та прихожан парафій Української православної церкви (московського патріархату), що діють на території Обухівського району Київської області. Не дивлячись на бурхливі обговорення та констатуючі аргументи депутатам не вдалося прийняти рішення.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь