Відбулося чергове засідання ХІІІ сесії Обухівської районної ради восьмого скликання

Дата: 31.08.2022 17:49
Кількість переглядів: 317

Відбулось чергове пленарне засідання ХІІІ сесії Обухівської районної ради Київської області VIII скликаня.
Порядком денним було розглянуті такі питання:
1.?Про затвердження списку присяжних Кагарлицького районного суду Київської області.
2. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ПрАТ «Судноплавна компанія «УКРРІЧФЛОТ» дозволу на користування надрами (25.07.2022).
3. Про затвердження фінансового плану Комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Обухівська друкарня» Обухівської районної ради на 2022 рік.
4. Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання № 55.4.VIII від 28.01.2021 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону».
5. Про надання в оренду Лисичанській міській військовій адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області комунального майна спільної власності сіл, селища, міст Обухівського району Київської області, що знаходиться за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 12 без проведення аукціону.
6. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області фізичну-особу підприємця Бобро І.В.
7. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області фізичну-особу підприємця Третяк О.В.
8. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області фізичну-особу підприємця П’янюк Н.П.
9. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області приватного нотаріуса Обухівського районного нотаріального округу Київської області Саєнко Е. В.
10. Про списання основних засобів та інших необоротних матеріальних актів, що обліковуються на балансі Обухівської районної ради Київської області.
11. Розгляд звернення трудового колективу ПрАТ «Обухівський молочний завод».
12. Різне.
Цього дня головою Обухівської районної ради спільно з головою Обухівської військової адміністрації та депутатом Київської обласної ради, було нагороджено до дня Незалежності України Почесними грамотами та Подяками районного та обласного рівнів чимало працівників та волонтерів, які своєю працею наближають перемогу, ведуть волонтерську діяльність і долучаються до оборони рідного краю. 
Дякую колегам депутатам за плідну роботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь