Велика втрата для Обухівської громади та району - на 66 році пішов з життя Обухівський міський голова Олександр Левченко

Дата: 13.10.2022 16:29
Кількість переглядів: 180

13 жовтня назавжди залишиться сумною подією в пам’яті жителів Обухівської міської територіальної громади, як дата смерті Олександра Миколайовича Левченка – Обухівського міського голови.

Життя цієї людини може бути прикладом наполегливості у роботі, безмежної любові і терпимості до людей, самовідданої готовності допомогти нужденним, тонкого орієнтування в життєвих ситуаціях і оптимального вирішення непростих соціальних проблем.

Завдяки багаторічним старанням Олександра Миколайовича територіальна громада набула значного соціально-економічного розвитку, з потужною промисловістю, житловою забудовою, розвинутою комунікаційною інфраструктурою, стабільною системою освіти, охорони здоров’я, спорту, бізнесу, підприємництва.

Олександр Миколайович зумів сповна виявити неабиякі організаторські та господарські якості, він зарекомендував себе висококваліфікованим, відповідальним керівником, який вмів слухати й відгукуватися на проблеми й біди людей.

Олександр Миколайович користувався авторитетом серед колег, голів територіальних громад району, керівників підприємств, установ, організацій та жителів міста та району.

За час трудової діяльності Левченко Олександр Миколайович неодноразово нагороджувався районними, обласними та державними нагородами. З нагоди святкування 660-ї річниці із дня заснування міста Обухів за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Обухівського району Київської області Олександру Миколайовичу присвоєно звання «Почесний громадянин Обухівського району». Але найбільшою нагородою для Олександра Миколайовича була повага людей, з якими і для яких він працював.

Доброю і чуйною людиною, надійним товаришем, здібним керівником Олександр Миколайович назавжди залишиться у наших серцях.

Родині та близьким Олександра Миколайовича Левченка висловлюємо свої найглибші співчуття.

Вічна пам'ять про Вас навіки збережеться в наших серцях.

 

Антон КАРМАНОВ, апарат районної ради, депутатський корпус Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь