Відбулася чергова чотирнадцята сесія Обухівської районної ради

Дата: 02.11.2022 16:31
Кількість переглядів: 373

Сьогодні, 2 листопада, відбулася чергова чотирнадцята сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.

На початку засідання голова районної ради Антон Карманов від імені голови Київської обласної ради вручив Подяку з цінним подарунком Дерев’янку Артуру Валентиновичу.

Артур Валентинович під час повномасштабного вторгнення активно та всіляко допомагав громадам Обухівського району вирішувати нагальні проблеми у найкоротший термін. І ось зараз, коли ворог підступно обстрілює енергетичну інфраструктуру нашої держави Артур Володимирович знову підставив плече допомоги. Завдяки таким людям як Артур Валентинович - Україна обов’язково переможе.

Також виконавчий апарат районної ради та депутатський корпус приєднується до привітань з нагоди вручення голові Обухівської районної ради Антону Миколайовичу Карманову Почесної Грамоти Київської обласної ради за вагомий внесок у наближення Перемоги.

На розгляд депутатам районної ради було внесено одинадцять питань в результаті обговорення яких були прийняті відповідні рішення:

Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради Київської області VIII скликання від 31.08.2022 року № 267.13.VIII «Про затвердження списку присяжних Кагарлицького районного суду Київської області».

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ПрАТ «Судноплавна компанія «УКРРІЧФЛОТ» дозволу на користування надрами.

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ПрАТ «Судноплавна компанія «УКРРІЧФЛОТ» дозволу на користування надрами.

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ТОВ «ГЕОЛЕНД СЕРВІС» дозволу на користування надрами.

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ТОВ «УКРБУДІНВЕСТ ЛТД» дозволу на користування надрами.

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ТОВ «ФОРВАТЕР ПЛЮС» дозволу на користування надрами.

Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (розширення, відновлення) межі села Германівка Обухівського району Київської області.

Про передачу із спільної власності сіл, селища, міст Обухівського району Київської області до комунальної власності Української міської ради Київської області нежитлового приміщення, що знаходиться у с. Трипілля, вул. Шевченка, 43/1.

Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна ФОП Бобро І.В.

Про зменшення орендної плати за оренду майна Саєнко Е. В.

Про розгляд звернення колективу Київського картонно-паперового комбінату.

По закінченню сесії перед присутніми виступив начальник Обухівського районного управління ДСНС України в Київській області Олександр Головач. Олександр Миколайович поінформував про оперативну обстановку в Обухівському районі, ситуацію з організацією пунктів обігріву в громадах та стану їх готовності.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь