Відбулася чергова сесія районної ради

Дата: 28.12.2022 15:28
Кількість переглядів: 398

Сьогодні, 28 грудня, відбулася чергова п’ятнадцята сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.

На розгляд депутатам районної ради було внесено одинадцять питань в результаті обговорення яких були прийняті відповідні рішення:

Про звіт голови Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання про свою діяльність та діяльність Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.

Про встановлення доплати за науковий ступінь заступнику голови Обухівської районної ради Київської області  Гринчишину Сергію Сергійовичу на 2023 рік

Про затвердження списку присяжних Богуславського районного суду Київської області.

Про затвердження списку присяжних Миронівського районного суду Київської області

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ТОВ «ГЕОЛЕНД СЕРВІС» дозволу на користування надрами.

Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області до комунальної власності Обухівської міської ради Київської області комплексу будівель Григорівської амбулаторії, що розташовані за адресою: вул. Героїв Небесної сотні, 14, с. Григорівка Обухівського району.

Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна ФОП Бобро І.В.

Про зменшення орендної плати за оренду майна Саєнко Е. В.  

Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради Київської області VIII скликання № 141.7.VIII від 15.07.2021 року «Про затвердження Переліку першого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району, що підлягають передачі в оренду на аукціоні».

Про продовження товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфсел» договору оренди майна, що розташоване за адресою: вул. Малишка, 10 м. Обухів.

Про затвердження Порядку обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов’язок членів громадських формувань з охорони громадського порядку на території Обухівського району.

На початку пленарного засідання представники Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки поінформували депутатів та присутніх на сесії про стан військового обліку та бронювання на території Обухівського району Київської області та про роботу призовних комісій та стан їх фінансування у 2023 році.

Звітуючи про свою діяльність та діяльність Обухівської районної ради Київської області голова ради наголосив, що це підсумок спільної колективної роботи та діяльності за рік всього депутатського корпусу районної ради, постійних комісій, виконавчого апарату ради. Діяльність районної ради у звітному періоді охоплювала різні сфери економічного, соціального та культурного життя району та основну роботу було направлено на вирішення нагальних проблем району, що спричинені жахливою подією – повномасштабною війною з росією. Ми тісно співпрацювали з районною військовою адміністрацією, Богуславською, Васильківською, Кагарлицькою, Козинською, Миронівською, Обухівською, Ржищівською, Українською, Феодосівською громадами, підприємствами, установами, громадськими організаціями і завжди прагнули до порозуміння, щоб разом вирішувати актуальні питання. 

Наголосив, що вся робота є результатом спільних зусиль та праці людей. Всі ми згуртувалися задля однієї мети – пришвидшити Перемогу. Кожен має вносити значний особистий матеріальний, фінансовий чи фізичний вклад у захист нашого краю.

Віримо у Збройні сили України. Слава Україні!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь