Відбулася чергова сесія районної ради

Дата: 17.02.2023 11:09
Кількість переглядів: 116

16 лютого відбулася чергова 16 сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання. 

Усі питання, що були внесені на розгляд ради детально опрацьовані та розглянуті. У результаті розгляду депутатами ради було прийнято наступні рішення:
1.Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ТОВ «УКРБУДІНВЕСТ ЛТД» дозволу на користування надрами.
2.Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ТОВ «ФОРВАТЕР ПЛЮС» дозволу на користування надрами.
3.Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску Нещерівського родовища, що знаходиться в Обухівському районі Київської області.
4.Про продовження Головному управлінню Держгеокадастру у м. Києві та Київській області договору оренди майна комунальної власності, що розташоване за адресою: м. Обухів, вул. Малишка, 9
5.Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду комунального майна ФОП Бобро І.В. 
6.Про встановлення нормативів та порядку відрахування у 2023 році комунальним унітарним підприємством, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області, частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду районного бюджету Обухівського району.
7.Про дострокове припинення повноважень депутата Обухівської районної ради Київської області VIII скликання Канакі Сергія Олександровича.
8.Про дострокове припинення повноважень депутата Обухівської районної ради Київської області VIII скликання Кучер Юлії Валеріївни.
9.Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради Київської області від 28.12.2020 року № 22.3VII «Про персональний склад постійних комісій Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання» 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь