Державна служба з надзвичайних ситуацій звертається до вас із закликом бути пильними і відповідальними по відношенню до своїх дітей!

Дата: 01.06.2020 17:22
Кількість переглядів: 757

Літні канікули - чудовий час для дітвори. Це теплі дні, коли немає навчання і, відповідно, багато вільного часу. Але, як не дивно, на канікулах теж слід про дещо подбати. І мова, безумовно, йтиме не про навчання, а про загальні правила поведінки під час канікул. Кожна дитина, незалежно від віку і ширини розмаху планів на канікули, зобов'язана знати правила безпеки під час відпочинку.

Шановні батьки! Державна служба з надзвичайних ситуацій звертається до вас із закликом бути пильними і відповідальними по відношенню до своїх дітей! Дане звернення аргументоване тим, що почастішали випадки травмування та загибелі дітей, яких на тривалий час було залишено без належного нагляду.

Так, 31 травня на території сусіднього Кагарлицького району сталась трагедія. О 7:50 до оперативно-диспетчерської служби Кагарлицького району надійшла інформація від начальника Ржищівського відділення поліції про те, що в с. Гребені по вулиці Лесі Українки, в приміщенні неєксплуатуючої будівлі кормоцеху тваринної ферми колгоспу «Дніпровські зорі» внаслідок обвалу будівельних конструкцій було знайдено тіло дитини.

Батьки, ще раз звертаємось до вашої свідомості, будьте відповідальними. Пильнуйте своїх дітей! Ви повинні знати де знаходиться дитина, з ким, і чим займається. Якщо мова йде про маленьких дітей, тут порада одна - не залишайте їх без нагляду ні на хвилину.

--

Обухівський РС ГУ ДСНС

obyhiv.guditb@ukr.net

https://twitter.com/101obuhiv

https://www.facebook.com/groups/ObukhivRS.DSNS

https://obuhivrvgudsnsukrkiivobl.blogspot.com/

https://www.youtube.com/user/101obuhiv


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь