Обухівський район відзначив День Незалежності!

Дата: 27.08.2018 09:47
Кількість переглядів: 793

Незалежність... Одні вважали її нездійсненною мрією, інші боролися за неї упродовж століть, не шкодуючи власного життя. Незалежність, яку  отримали українці у 1991 році, ми виборюємо й досі. Лише віковічне прагнення нашого народу до свободи зберегло Україну.

24  серпня,  в осяяний серпневим сонцем день, у мальвничому селі Красній Слобідці  відбулося святкування  Дня Незалежності. Для відзначення двадцять сьомого дня народження держави до  древнього села з’їхалися представники з  усієї Обухівщини. На святково прикрашеній площі перед  Будинком культури розташувалась сцена, а в парку -   намети з роботами  майстрів народної творчості, промисловою та сільськогосподарською продукцією, яка виробляється в районі.

Велику громаду Малишкового краю тепло вітали голова Обухівської районної ради Костянтин Шушаков, виконуючий обов’язки голови РДА Сергій Коваленко, виконуюча обовязки Українського міського голови  Катерина Проценко,  Краснослобідський сільський  голова Петро Клименко, заступник районного військового комісара Євген Шмигора.  

Голова району звернувся до жителів Обухівщини :

Роки незалежності стали випробовуванням для українців на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Нині ми усвідомлюємо, що творення держави – її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок. Від щирого серця й від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

Від гостинних жителів  Красної Слобідки керівники району отримали  коровай, випечений  з пшениці нового врожаю.

Хвилиною мовчання вшанували  пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні та полеглих в АТО.

За значний внесок у розвиток району і з нагоди святкування Дня Незалежності кращих трудівників Обухівщини відзначили районними та обласними відзнаками.  

Нагородженя  достойників - кращих працівників місцевого сільськогосподарського підприємства,   освіти та інших сфер суспільного життя, пересипалося яскравими виступами аматорів. Щедро збагатили художню частину виступи  місцевого вокального гурту «Лілея»,  дитячого танцювального  «Дивоцвіту», художніх  колективів району, зокрема хору «Терен» з Українки. Піком виступів був піднесений вихід на сцену гостей з Кривого Рогу —  вокальних гуртів«Місячне сяйво» та «Мade іn Ukrain».

Задоволеними залишились усі. Особливо радісно було малечі, адже для їх розваги буди цікаві майстер класи, аквагрим, аніматори та звичайно ж дитячі атракціони з надувними гірками.

Свято, яке вдалося на славу, завершили народні гуляння. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь