Сесія районної ради

Дата: 22.06.2018 15:38
Кількість переглядів: 670

Сьогодні, 22 червня 2018 року, відбулася тридцята сесія Обухівської районної ради сьомого скликання.

До порядку денного пленарного засідання тридцятої сесії було внесено 27 питань. За поданням керівника депутатської групи «Наша Обухівщина» в Обухівській районній раді першим питання депутати розглянули питання «Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради від 09.06.2017 № 437.27.VII «Про делегування повноважень Обухівської районної ради VII скликання Обухівській районній державній адміністрації» та прийняли рішення, яким затвердили перелік повноважень Обухівської районної ради сьомого скликання, що делегуються Обухівській районній державній адміністрації у новій редакції.

Також було прийнято дев’ять субвенцій із місцевих бюджетів до районного бюджету, внесено зміни до двох районних цільових програм в частині фінансування та внесено відповідні зміни до районного бюджету Обухівського району на 2018 рік. Розглянуто ряд питань управління майном спільної власності територіальних громад Обухівського району.

За результатами конкурсного відбору на підставі рішення конкурсної комісії депутати ради призначили Козачун Ольгу Павлівну на посаду директора Комунального закладу Обухівської районної ради Київської області «Обухівський районний інклюзивно-ресурсний центр».

Розглянувши клопотання депутата районної ради Тимченка Володимира депутати ради підтримали пропозицію утворити тимчасову депутатську комісію з питань функціонування та діяльності Громадської організації «Зелена хвиля», що знаходиться на території Загальнодержавного заказника «Козинський».

Робота ради була досить виваженою та ефективною, з усіх внесених на розгляд ради питань були прийняті відповідні рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь