Новини Обухівської районної ради

23 Серпня, 2021 р., 08:13
Дорогі друзі! Вітаю всіх вас з Днем Державного прапора України. Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України. Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України щастя, здоров'я і віри в краще майбутнє нашої держави!
20 Липня, 2021 р., 07:43
19 липня  голова Обухівської районної ради  здійснив робочу поїздку до Миронівської територіальної громади на чолі делегації у складі голови адміністрації Олександра Гомона та керівників територіальних структурних підрозділів Обухівського району.   
16 Липня, 2021 р., 17:23
16 липня заступник голови Обухівської  районної ради Київської області - Сергій Гринчишин з робочим візитом відвідав Васильківську територіальну громаду. Зустріч відбулась під керівництвом Васильківського міського голови Наталії Баласинович за участі керівництва територіальної громади, а також делегації у складі  представників структурних підрозділів Обухівщини та голови Обухівської районної державної адміністрації - Олександра Гомона.
15 Липня, 2021 р., 18:28
Сьогодні, 15 липня під головуванням голови Обухівської райради Антона Карманова та заступника голови райради Сергія Гринчишина відбулась сьома сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання, на якій було прийнято низку важливих рішень. Дякуємо за плідну роботу депутатському корпусу.
07 Липня, 2021 р., 14:20
Сьогодні губернатор КИЇВЩИНИ - Василь Володін провів робочу нараду на Обухівщині, на ній було урочисто представлено новопризначеного голову ОБУХІВСЬКОЇ районної державної адміністрації - Олександра Гомона!
07 Липня, 2021 р., 08:21
Виконавчий апарат та депутатський корпус Обухівської районної ради Київської області вітає з днем народження заступника голови Обухівської районної пади Київської області Сергія Гринчишина з Днем Народження!Бажаємо міцного здоров'я, життєвої наснаги, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Хай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь