Новини Обухівської районної ради

 
30 Серпня, 2019 р., 13:28
27 та 29 серпня 2019 року  згідно оновлених графіків роботи пунктів  обслуговування громадян Обухівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській області  спеціалістом відділу проведено 2 виїзні прийоми в м. Українка,  прийнято – 35 осіб.
30 Серпня, 2019 р., 13:12
Ботулізм – це гостра токсикоінфекція. Збудники ботулізму широко поширені в природі та виявляються в кишечнику домашніх і диких тварин, водоплавних птахів, риб. Потрапляючи у зовнішнє середовище, спори довгий час зберігаються і накопичуються. Практично всі харчові продукти, забруднені ґрунтом або вмістом кишечника тварин, птахів, риб можуть містити спори або вегетативні форми збудників ботулізму. Присутність ботулотоксину в харчових продуктах не можна виявити візуально.
28 Серпня, 2019 р., 13:18
Наприкінці серпня 2014 року після запеклих боїв бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Російські військові обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці.
 
27 Серпня, 2019 р., 14:28
24 серпня на стадіоні с. Трипілля відбулося урочисте святкування Дня незалежності. Також у цей день  та 1021-річчя села. До вітального слова приєднались голова Обухівської районної ради Кровкін О.М., виконуюча обов’язки голови Української міської ради Кучер Т.М., виконуюча обов‘язки сільського голови Трипілля Хапкова В.І. та громадська організація «Ми пам‘ятаємо. Обухівщина». Гості та жителі села мали змогу насолоджуватись чудовим святом та музичним концертом, родзинкою якого стали учасники сучасних музичних телевізійних проектів – Ярослав Радіоненко та Павло Палійчук, а районні колективи частували музичними композиціями та неймовірними танцювальними номерами.
23 Серпня, 2019 р., 09:52
Інформуємо про фінансування Комунального некомерційного підприємства Обухівської районної ради "Обухівська центральнаї районна лікарня" з міського бюджету Обухівської міської ради на 2019 рік згідно п.2.5 договору «Про передачу у 2019 році з міського бюджету Обухівської міської ради до районного бюджету Обухівської районної медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту на здійснення видатків районного бюджету на охорону здоров'я». 
 
21 Серпня, 2019 р., 10:28
Доброго дня, пан Павло! Мій неповнолітній племінник, вчинив крадіжку, він жалкує про скоєне, але злочин є злочин і кримінальна справа вже відкрита. Підкажіть, будь ласка, яка кримінальна відповідальність передбачена для неповнолітніх? 
25 Липня, 2019 р., 18:50
В Богуславській ДПІ Обухівського управління ГУ ДФС у Київській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему «Порядок нарахування та строки сплати земельного податку та орендної плати з фізичних осіб». На запитання відповідала начальник Богуславської ДПІ Підопригора Вікторія Василівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь