Новини Обухівської районної ради

06 Листопада, 2019 р., 13:55
Інформуємо про фінансування Комунального некомерційного підприємства Обухівської районної ради "Обухівська центральнаї районна лікарня" з міського бюджету Обухівської міської ради на 2019 рік згідно п.2.5 договору «Про передачу у 2019 році з міського бюджету Обухівської міської ради до районного бюджету Обухівської районної медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту на здійснення видатків районного бюджету на охорону здоров'я». 
05 Листопада, 2019 р., 11:58
Щоб не допустити лиха від пожежі, пам’ятайте кілька правил:
04 Листопада, 2019 р., 11:12
Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки.
01 Листопада, 2019 р., 09:58
Проблема з незаконним розповсюдженням наркотичних засобів є нагальною національною проблемою. Одним із способів реалізації наркотиків є продаж через мережу Інтернет із залученням наркокур'єрів, які після оплати наркотичних засобів у безготівковій формі, залишають так звані "закладки" в обумовлених місцях, більшість з яких знаходиться у дворах житлових домівок, на території дитячих ігрових майданчиків та в інших публічних місцях. А це становить небезпеку для життя й здоров'я людей, адже часом поведінка наркозалежних у пошуках "закладок" буває доволі агресивною. Це неприпустимо, робота Інтернет-сайтів має бути припинена, наркокур'єри та інші особи, які беруть участь в організації збуту наркотичних засобів, мають бути затримані представниками правоохоронних органів та притягнуті до відповідальності.
31 Жовтня, 2019 р., 16:43
Якщо у квартирі або будинку почалася пожежа, необхідно негайно повідомити про це пожежну частину: телефонуй за номером 101 – чітко і ясно назви адресу і місце виникнення пожежі.
30 Жовтня, 2019 р., 11:06
На пленарному засіданні 44 сесії Обухівської районної ради сьомого скликання яка відбулася 11 жовтня 2019 року за ініціативи депутатів Обухівської районної ради О.Устименка, І.Сухіх, О.Гридька депутатами районної ради було схвалено звернення депутатів Обухівської районної ради сьомого скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо майбутнього продажу земель сільськогосподарського призначення.
29 Жовтня, 2019 р., 13:24
Перевірте наявність своїх земельних ділянок на Публічній кадастровій карті за  посиланням: http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta. З моменту набрання чинності Закону України «Про Державний земельний кадастр» з початку 2013 року запрацював електронний державний земельний кадастр. На даний час на Публічній кадастровій карті в режимі он-лайн оприлюднюються відомості Державного земельного кадастру про межі адміністративно-територіальних одиниць, форму власності, кадастрові номери, межі, цільове призначення, площ, обмеження у використанні земель та земельних ділянок, нормативну грошову оцінку земель та земельних ділянок та інші відомості про земельні ділянки та доступна можливість отримання вичерпної інформації про них. Забезпечується можливість виявити помилку чи неточності у відомостях про земельну ділянку, про які зразу ж можна повідомити про наявну помилку. Варто зазначити, до запровадження Державного реєстру земель, а згодом і Державного земельного кадастру інформація про земельні ділянки містилася в паперовому вигляді, а тому при переході до електронного кадастру виявилося досить багато помилок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь