Новини Обухівської районної ради

16 Листопада, 2018 р., 10:48
Минулого місяця повернувся з АТО. Чи я маю я право за земельну ділянку?
14 Листопада, 2018 р., 15:51
Однією з умов створення сучасної системи ефективного управління закладом загальної середньої освіти (далі - ЗСО) може стати його фінансова автономія. Розглянемо, які заходи необхідно здійснити для її досягнення. Продовжуємо серію публікацій "Освіта, як об'єкт реформування".
14 Листопада, 2018 р., 15:13
Щорічно 14 листопада Обухівщина святкує день народження свого легендарного поета-земляка Андрія Малишка. Доля відвела Андрію Самійловичу небагато літ. Але ж якими яскравими і насиченими вони були! Він пройшов по життю, як сліпуча комета, освітлюючи і зігріваючи всіх довкола себе. Людяність, патріотизм, сердечне тепло і любов Андрія Самійловича стократно відкликались у всіх, хто хоч раз стикався з творчістю поета.
14 Листопада, 2018 р., 14:22
Інформуємо про фінансування Комунального некомерційного підприємства "Обухівська центральнаї районна лікарня" з міського бюджету Обухівської міської ради на 2018 рік згідно п.2.5 договору «Про передачу у 2018 році з міського бюджету Обухівської міської ради до районного бюджету Обухівської районної медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту на здійснення видатків районного бюджету на охорону здоров'я». 
 
14 Листопада, 2018 р., 10:18
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗДОРОВ’Я” "Цукровий діабет – це ще не вирок!" Київ – 2018 14 листопада - День боротьби проти діабету - це день, який служить нагадуванням всьому прогресивному людству про те, що поширеність захворювання невпинно зростає. Вперше Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом був проведений IDF (Міжнародною діабетичною федерацією) і Всесвітньою організацією охорони здоров'я 14 листопада 1991 року для координації боротьби з цукровим діабетом у всьому світі. Завдячуючи діяльності IDF,  Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом охоплює мільйони людей по всьому світу і об'єднує діабетичні громади 145 країн з благородною метою підвищення обізнаності про цукровий діабет та його ускладнення.
13 Листопада, 2018 р., 16:27
В Обухівському районі у сфері надання послуг з постачання теплової енергії виробником та постачальником цих послуг є Комунальне підприємство «Обухіврайтеполомережа».
12 Листопада, 2018 р., 14:47
Реформа освітньої галузі є надзвичайно важливою. Саме навчання молодого покоління визначає майбутнє держави. 
08 Листопада, 2018 р., 15:50
8 листопада 2018 року в с. Перше Травня відбувся урочистий захід присвячений 75-ій річниці визволення Обухівщини від нацистських загарбників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь