Новини Обухівської районної ради

05 Грудня, 2016 р., 08:00
    У перший день зими передноворічним подарунком для освітян Обухівщини став комфортабельний шкільний автобус, придбаний за спеціальні кошти районного бюджету та завдяки трансферту Підгірцівської сільської ради. Автобус курсуватиме за маршрутом "Обухів-Підгірці" з повним охопленням і підвезенням учителів, учнів до навчальних закладів, та у зворотньому напрямку.   Вручення подарунка проходило біля приміщення Обухівської районної ради. Документи на транспортний засіб очільнику районного відділу освіти Ю.Луцик урочисто вручив голова Обухівської районної ради К.Шушаков. З транспортною обновою педагогів району вітали заступник голови Обухівської районної ради А.Олкова-Михницька, голова Обухівської райдержадміністрації О.Туренко та його заступник С.Білецький, а також депутати районної ради.    Цей подарунок є проявом турботи і піклування гілок влади про освітянську сферу Обухівщини.                  
03 Грудня, 2016 р., 23:16
       У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений, - це дотримання прав людини іучасть інвалідів в житті суспільства. Ця мета була поставлена у Всесвітній програмі дій відносно інвалідів, прийнятою Генеральною Асамблеєю в 1982 році і названа Десятиліттям інвалідів.
28 Листопада, 2016 р., 09:11
     Голова Обухівської районної ради взяв участь у мітингу-реквіємі з вшанування пам’яті  жертв геноциду в Україні в 1932 – 1933 років, що відбувся 26 листопада 2016 року на території Меморіального комплексу Голодомору.
28 Листопада, 2016 р., 08:50
    20 вересня 2016 року на пленарному засіданні дванадцятої сесії Обухівської районної ради сьомого скликання депутати районної ради підтримали позицію депутата Обухівської районної ради сьомого скликання Гербеди Сергія Володимировича щодо зупинення функціонування полігону твердих побутових відходів № 5 ПАТ «Київспецтранс», усунення шкідливого впливу на екологічний стан Обухівського району та прилеглих територій, загрози масового забруднення поверхневих та ґрунтових та прийняли відповідне рішення. Також було підтримано звернення депутатів Обухівської районної ради сьомого скликання до Президента України Порошенка П.О., Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України, Київського міського голови та голови Київської міської державної адміністрації, Київської обласної ради та Київської обласної державної адміністрації щодо зупинення функціонування полігону твердих побутових відходів № 5 ПАТ «Київспецтранс» в селі Підгірці.
 
25 Листопада, 2016 р., 13:24
Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування, забезпечення законності , правопорядку та антикорупційної політики районної ради 29.11.2016 13.00 Зануда Олексій Петрович Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та сфери послуг 29.11.2016 12.00 Гербеда Сергій Володимирович Постійна комісія з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, туризму, інформаційної політики, духовності та взаємодії з громадськими організаціями 29.11.2016 12.00 Шафаренко Анатолій Миколайович Постійна комісія з питань розвитку території землекористування, будівництва, інвестицій екології та агропромислової політики 29.11.2016 12.30 Іщенко Віктор Михайлович Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунального майна, транспорту, зв’язку та інфраструктури 29.11.2016 12.00 Устименко Олександр Митрофанович Постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства 29.11.2016 13.00 Тимченко Юрій Олександрович   Засідання Президії Обухівської районної ради сьомого скликання   29.11.2016 14.00  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь